Close
O nama - NUX

Nux – srž, kao što i orah ima svoju srž, tako smo mi srž stijena za penjanje. Svaka umjetna struktura za penjanje mora biti definirana iznutra; materijalima koji su moderni i daju čvrstinu stijeni, pametnim sustavom montaže, konstrukcijom tj. stabilnom statikom, duhom tj. dizajnom koji se skladno integrira u prostor, koji će ljudi iznova posjećivat.


  • Aktivni smo penjači, vjerujte nam, pratimo najnovije trendove
  • Volimo stijene koje su lijepe i funkcionalne
  • Projektu pristupamo uz duboku analizu vaših potreba i želja
  • Koristimo najnovije standarde za penjačke stijene HRN EN 12572-1/2:2017

osnovne značajke

Drvena konstrukcija
80%
Čelična Konstrukcija
40%
Drveni paneli
90%
Plastični paneli
30%


Široka paleta boja
80%
Svi mogući nagibi
100%
Jednostavna konfiguracija
50%
Razvedena konfiguracija
60%

Kako radimo

Po fazama:

dizajn i projektiranje

Kada smo definirali veličinu stijene, njenu konfiguraciju, nagibe, dodatnu opremu i izrada stijene je naručena, prvo ćemo definirati dizajn te po njemu isprojektirati konstrukciju prema najnovijim standardima. To je proces.

izrada i materijali

Kada je gotov projekt nabavljamo, obrađujemo i pripremamo građevni materijal te dodatnu opremu kako bi sve bilo spremno za dostavu. Nastojimo što više gotovih elemenata pripremit za ugradnju kako bi ubrzali zadnju fazu.

isporuka i montaža

Nakon prve dvije faze spremni smo za dostavu na mjesto ugradnje i montiranje, tu sve ovisi o kvadraturi koju stijena ima, ali ova faza generalno brzo ide. Nakon građevinskih radova postavljamo ovisno o namjeni užad/strunjače i grifove po kojima će se penjati, a uskoro će ih prvi penjači isprobati.