Close
Vrtići i Škole

– penjanje se pokazalo kao izvrstan sport u raznim aspektima psihomotoričkog razvoja djeteta. Prepoznati su benefiti za djecu te je sve popularnije da vrtići i škole ugrađuju stijene u svoj sportski sadržaj.

Parkići

 didakticki dio umjetne stijene je neizostavan u dječjem parkiću. Potrebno je ipak znanje u području penjanja da bi se napravila stijena koju će moći isprobati svako dijete od najmanje dobi do osnovnoškolaca. Mi imamo to znanje.

Sportski objekti

– sportski sadržaj i sportske dvorane: želite li nisku stijenu sa strunjačama ili stijenu na uže od od 6m pa do 30m za vaš objekt? Pošaljite dimenzije prostora i zatražite ponudu!

Ured/Shopping centar

– imate prazan prostor u uredu ili shopping centru i ne znate što sa neiskorištenim prostorom? Naše 3d stijene će dati moderan i futuristički štih prostoru u kojem se moguće kratko i rekreirati.

Stan/Dvorište

– dijete vam se penje po stanu? Ugradite na zid ili krevet na kat mini montažnu stijenu i dajte djetetu smisleni prostor za penjanje! Možda vam u sobi živi budući olimpijac. Sport je uključen u Olimpijske igre od 2016.g., a premijerno natjecanje će imati 2020.g. u Tokyu (JPN).

Kampovi/Hoteli

– želite proširiti svoju turističku ponudu? Stijena za penjanje će privući mnoge posjetitelje željne rekreacije. Ovo će biti pravi HIT iz godine u godinu, jer kad se čovjek zakači za penjanje teško se pustiti!